Societatea Romana de Econometrie
Contact

Descriere

Societatea Romana de Econometrie a fost constituita prin acordul de vointa libera al membrilor fondatori, fiind persoana juridica romana de drept privat, cu scop nepatrimonial si nelucrativ, independenta si apolitica, organizata potrivit Legii nr. 246/2005.

Denumirea asociatiei este Societatea Romana de Econometrie (Romanian Econometric Society), cu denumirea abreviata "RES", denumire rezervata prin dovada disponibilitatii denumirii cu numarul 103709 din 07/10/2011 eliberata de catre Ministerul Justitiei - Serviciul Comunicare si Relatii Publice.

Societatea Romana de Econometrie poate deschide filiale fara personalitate juridica si in alte localitati sau judete din tara sau strainatate, de preferinta in mari centre de invatamant universitar si de cercetare, cu aprobarea Adunarii Generale a Societatii Romane de Econometrie. In scopul realizarii scopurilor propuse, Societatea Romana de Econometrie poate stabili legaturi de colaborare cu organizatii similare din tara si strainatate sau poate intra in uniuni sau federatii, cu alte institutii si persoane juridice sau fizice din tara si strainatate.

 

 

Societatea Romana de Econometrie este o asociatie profesionala, stiintifica si academica, neguvernamentala, nelucrativa, apolitica si independenta, care asigura promovarea si apararea drepturilor si libertatilor omului, in principal dreptul libertatii de constiinta si dreptul la libera exprimare.